Voorbeeld vacature

ICCO Cooperation is op zoek naar een gemotiveerde professional die onze missie tegen armoede en onrecht steunt. Ben jij de persoon die zich inzetten voor een wereld, waarin mensen op een waardige manier in hun levensonderhoud kunnen voorzien? Dan maken we graag kennis met je.

Vanuit een duidelijke visie op sociale verandering en rechtvaardige economische ontwikkeling voert ICCO Cooperation ontwikkelingsprogramma’s uit op het gebeid van marktontwikkeling voor kleine producenten, voedselzekerheid en verantwoord ondernemen. Wij treden op als makelaar en uitvoerder van publiek-private partnerschappen en putten uit een breed scala aan financiele instrumenten. Onze organisatie bestaat uit een internationaal hoofdkantoor in Nederland (Utrecht) en 5 regiokantoren in Afrika, Azie en Latijns Amerika. Daarnaast werken ICCO medewerkers op een aantal landenkantoren. Ook hebben we een vestiging in de Verenigde Staten. ICCO Cooperation heeft ruim 300 werknemers in dienst en een omzet van EU 40 miljoen in 2016.

Voor het hoofdkantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een

Planning, Monitoring, Evaluation and Learning (PMEL) Policy Advisor – 36 uur per week

Als onderdeel van de PMEL-unit van het Global Office draag je eraan bij dat ICCO nog meer een data-driven organisatie wordt. Je hebt daarin primair als taak om zoveel mogelijk het leren in de organisatie te bevorderen op het gebied van economic empowerment (een van de hoofdthema’s) en deels de andere prioritaire thema’s van ICCO (voedselzekerheid, responsible businness, noodhulp). Je helpt mee het track record op te bouwen en inzichtelijk te maken. Daarnaast werk je mee aan het optimaliseren van onze PMEL-toolbox die naast controleren, verantwoorden en leren in staat is om resultaten op een visueel aantrekkelijke manier te delen met de buitenwereld.

Hoofdrollen

  • Ontwikkelaar – het voorbereiden van data-verzameling, inclusief het (door)ontwikkelingen en/of gebruiken van de juiste tools, M&E frameworks en meeschrijven aan voorstellen.
  • Coach en adviseur – het ondersteunen van collega’s in de regio in de verzameling en analyse van data.
  • Makelaar – het terugkoppelen van de belangrijkste bevindingen uit de regio’s en het aanleveren van input voor het bijstellen van strategische doelen.
  • Facilitator van leren – het ontwikkelen en faciliteren van leerprocessen in de organisatie.

Wat vragen wij

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en tenminste 5 jaar relevante ervaring op het terrein van Planning, Monitoring, Evaluatie en learning. Onderzoeksmethodieken, sociale veranderingsprocessen en organisatieontwikkeling.
  • Je beschikt over vaardigheden voor het adviseren over prioriteiten in de ontwikkeling van besturings- en leermiddelen.
  • Je hebt bij voorkeur ruime kennis en ervaring met internationale samenwerking.
  • Je Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is uitstekend.
  • Je bent analytisch sterk en je kunt goed plannen en organiseren en doorzetten als het nodig is.
  • Je hebt affiniteit met de christelijke ‘roots’ van ICCO.

 Wat bieden wij Een baan in een hardwerkend en gezellig team waar je je kennis en kunde kwijt kunt en waar ruimte is voor nieuwe ideeën en initiatieven. Het gaat om een aanstelling van 1 jaar.

De arbeidsvoorwaardenregeling van ICCO is van toepassing. Het salaris bedraagt minimaal EU 2.423,– en maximaal EU 3.897,– bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Naast een vakantietoeslag (8%), biedt ICCO een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%.

Voor meer informatie Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Else Hofland, Head of Corporate Strategy and External Relations. GSM: +31-6-30397505 of e-mailelse.hofland@icco-cooperation.org.

 Reageren Je schriftelijke reactie met CV kun je tot 3 oktober 2016 sturen naar ICCO, afdeling P&O Services, vacancies@icco-cooperation.org, onder vermelding van vacaturenummer 2016-010.

Bron: Voorbeeld van een vacature

Advertenties

Een gedachte over “Voorbeeld vacature

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s